Skelbimai

PARAMA MOKYKLAI

Gerbiami tėveliaimokyklos darbuotojai, rėmėjai, socialiniai partneriai,

Klaipėdos  „Gilijos” pradinė mokykla yra paramos gavėja, todėl pagal Lietuvos Respublikos labdaros ir paramos įstatymą turi teisę gauti paramą. Bet kuris fizinis ar juridinis asmuo gali tapti įstaigos rėmėju.

Informuojame Jus, kad pasikeitė prašymo pervesti pajamų mokesčio dalį paramos gavėjams ir (arba) politinėms partijoms (FR0512 forma, toliau — Prašymas) pateikimo tvarka.

Nuo 2022 m. sausio 1 d. (skiriant pajamų mokesčio dalį už 2021 m. ir vėlesnius mokestinius laikotarpius) mokesčių administratorius priims ir nagrinės tik elektroniniu būdu per EDS pateiktus Prašymus. Tai galima atlikti iki 2022-05-02.

Prašymus gyventojai (ar jų atstovai) per EDS https://deklaravimas.vmi.lt galės pateikti ne tik savarankiškai, bet ir atvykę į bet kurią apskrities valstybinę mokesčių inspekciją, kur tai padaryti jiems padės VMI darbuotojai.  Aktualią informaciją, atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus bei vizualines priemones galite rasti ir specialioje VMI svetainės skiltyje, kuri bus nuolat papildoma. Konsultacijos teikiamos ir Mokesčių informacijos centro telefonu 1882.

Mums Jūsų parama labai svarbi…

Rekvizitai 1,2 % paramai:

Paramos gavėjo identifikacinis kodas – 295174070
Paramos gavėjo pavadinimas – Klaipėdos „Gilijos” pradinė mokykla
Buveinė – Taikos pr. 68, LT-93219 Klaipėda
Paramos gavėjo sąskaita LT09 7180 5000 0214 2149  Šiaulių bankas

Pamokų / atostogų laikas

 

Projektai

Draugai

Archyvas

Kategorijos

Keisti teksto dydį