Klaipėdos „Gilijos“ pradinė mokykla

Savivaldybės biudžetinė įstaiga. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 295174070.
Taikos pr. 68, LT-93219, Klaipėda. Tel.: (846) 34 60 05, el. paštas info@gilijosmokykla.lt

2018-2019

2018-2019 (92)

Pirmadienis, 22 Liepa 2019 17:02

2019-07-22

Written by

Gauta padėka mokyklai už sveikos ateities puoselėjimą ir aktyvų dalyvavimą respublikiniame projekte "Sveikatiada". Dėkojame iniciatyvinei mokytojų sveikatinimo veiklų grupei už įdomias idėjas, jų praktinį realizavimą; visiems bendruomenės nariams  - už renginių įgyvendinimą, masiškumą, nuolatinę sveikatinimo idėjų sklaidą, ugdant mokiniams teisingus įgūdžius ir įpročius.

Pirmadienis, 22 Liepa 2019 16:59

Festivalis - konkursas

Written by

Birželio 15-16 d. mokyklos šokių kolektyvas "Gilijukai" dalyvavo Lietuvos vaikų ir jaunimo chorų festivalyje-konkurse "MES - LIETUVOS VAIKAI". Dėkojame šokių vadovui mokytojui Rolandui Stoniui už mokinių paruošimą ir suorganizuotą dalyvavimą.

Penktadienis, 07 Birželio 2019 14:49

Šventinis renginys "Mes atsisveikinam su Tavim, Pradine!"

Written by

Birželio 7 d. mokyklos ketvirtų klasių mokiniai dalyvavo paskutinėje pamokoje. Po jos - visi ketvirtokai su savo tėveliais rinkosi į šventę aktų salėje, kurią organizavo trečių klasių mokytojai. Renginyje mokyklos direktorė Renata Mikienė dėkojo ketvirtokų mokytojams, įteikdama knygas; dėkojo mokinių tėveliams, pačius aktyviausius apdovanodama padėkos raštais; ant scenos pakvietė ketvirtokus, visus 4 metus besimokiusius aukštesniuoju lygiu; įteikti padėkos raštai ir mokiniams, kurie 2018-2019 mokslo metus baigė puikiais įvertinimais. Ketvirtokai susirinkusiems dovanojo savo dainas, šoko valsą. Dėkojame už gražią šventę mokytojoms Virgilijai Bambalienei ir Vidai Bružienei, muzikos mokytojoms Daivai Tiškuvienei ir Neringai Jankūnienei. Mūsų ketvirtokams linkime gero ir sėkmingo skrydžio!

Pasibaigus šventei aktų salėje, mokiniai su savo klasių vadovais ir tėveliais mokyklos kieme savo svajones paleido į dangaus aukštybes...

Penktadienis, 07 Birželio 2019 14:46

2019-06-07

Written by

Mokykloje apsilankė iliuzionistas Tom iš Londono. Pageidaujantys mokyklos bendruomenės nariai (mokiniai, jų tėveliai, mokytojai) stebėjo atliekamus triukus, noriai dalyvavo jų demonstravime, džiaugėsi svečio išradingumu. Dėkojame mokytojai Rimai Laiho ir 2c klasės mokinės Austėjos tėveliams už suorganizuotą įdomų susitikimą. Ačiū anglų kalbos mokytojai Jovitai Litinskienė, padėjusiai suprasti svečio komentarus.

Ketvirtadienis, 06 Birželio 2019 22:33

Mokslo metų pabaigos šventė

Written by

Mokyklos stadione vyko burbulų ir aitvarų šventė. I-IV klasių mokiniai džiaugėsi bendromis veiklomis, leido aitvarus, pūtė burbulus, palydėjo mokslo metus į atostogas. Visiems buvo gera ir smagu patirti teigiamų emocijų su klasės ir mokyklos draugais, mokytojais.

Ketvirtadienis, 06 Birželio 2019 14:02

2019-06-06

Written by

Pirmų klasių mokiniai dalyvavo Abėcėlės  šventėje. Mokiniai šoko, dainavo, skaitė, atliko kitas įvairias užduotis. Šventės pabaigoje kiekvienas buvo apdovanotas diplomu. Dėkojame mokytojoms Jurgitai Urbonienei, Ligitai Ogintienei ir šokio mokytojui Rolandui Stoniui už suorganizuotą gražų renginį.

Ketvirtadienis, 06 Birželio 2019 13:41

Padėkos veikla "Ačiū Tau!"

Written by

Birželio 6 d. mokyklos aktų salėje vyko šventinis renginys "AČIŪ TAU!". Administracija dėkojo I-III klasių mokytojams, pagalbos mokiniui specialistams, pailgintų grupių auklėtojams, mokytojų padėjėjams, mokinių tėveliams. Padėkos raštai buvo įteikti mokiniams, baigusiems 2018-2019 m.m. aukštesniuoju lygiu.

Ketvirtadienis, 06 Birželio 2019 13:36

2019-06-04

Written by

Mokykloje organizuotos Klaipėdos miesto Visuomenės sveikatos biuro (VSB) veiklos "Saldadieniai šeštadieniais", kuriose dalyvavo 6-ių ketvirtų klasių mokiniai su mokytojomis. Mokiniai mankštinosi mokyklos kieme, skambant nuotaikingai muzikai, gamino sveikuoliškus saldainius ir juos degustavo, dalyvavo mitybos proto mūšyje, išklausė paskaitas apie saldumynų žalą sveikatai, dantims... Mokiniai šią dieną gavo daug naudingos informacijos. Apie veiklos naudingumą parašė savo atsiliepimus (žiūrėti nuotraukoje). Dėkojame VSB lektorėms Alinai Bocman, Ugnei Radzevičienei, Deimantei Rapalytei, Saulei Griniūtei, Lijanai Dvarionaitei, Aušrai Šunokaitei, Rasai Rimkienei už profesionaliai organizuotas veiklas.

Trečiadienis, 05 Birželio 2019 13:21

Birželio pirmas sekmadienis - Tėvo diena!

Written by

1c mokiniai labai norėjo palepinti savo tėvelius ypatingu, nekasdieniu dėmesiu ir už jų gerumą, mielai  juos nustebinti.  Su meile kūrė gėlių puokštes ir  liejo šiltas pavasario vaivorykštės spalvas.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/1zYvcGsebAo" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Pirmadienis, 03 Birželio 2019 22:07

2019-06-03

Written by

3 d klasės mokiniai mokyklos draugams per pertraukas organizavo veiklas "Pažaiskime kartu". Iki šios veiklos trečiokai, paskatinti klasės mokytojos, domėjosi, kokius žaidimus žaidė jų tėvai, seneliai; konsultuojami tėvelių, juos gaminosi, išsiaiškino taisykles. Bežaidžiant klasėje, kilo idėja - pakviesti ir kitus mokyklos mokinius pažaisti kartu. Trečiokų pasiūlyta veikla labai sudomino visus gilijiečius: aktyviai mokiniai dalyvavo, kartu žaidė, patyrė daug smagių emocijų. Šaunu! Dėkojame klasės mokytojai Kristinai Puzienei už puikią organizaciją, prasmingą iniciatyvą, o 3 d klasės mokiniams ir jų tėveliams - už pasidalijimą ir įdėtą darbą, kuriant žaidimus.

Puslapis 1 iš 7